EVACUATOR
CAHUL

Evacuare auto ieftină
Livrare de la 10 minute. Pret de la 450 lei
Comanda
Sau apelati numarul

Cele mai bune preturi pentru evacuare

Motociclete 450 MDL Comanda
Automobile 450 MDL Comanda
SUV-uri 500 MDL Comanda
Autobuze 950 MDL Comanda

Costul serviciilor de tractare la AutoEvacuator depinde in mod direct de anumiti factori:

 • Tipul si categoria vehiculului.
 • Timpul si distanta.
 • Gradul de daune provocat.
 • Conditiile de transportare.

Daca vorbim despre pretul minim al unui evacuator conform Cahul, atunci acesta se calculeaza din parametri precum costul total al apelului si prima ora de lucru.

Avantajele de a lucra cu noi

Costul evacuarii este cunoscut in avans si nu se va modifica
Cele mai mici preturi pentru o evacuare
Lucram non-stop si in orice vreme
Sfaturi profesionale
Calcul rapid al costului serviciilor
Trimite cerere
Costul evacuator

Vrei sa stii costul final al evacuarii unei mașini in Cahul? Completati un formular scurt, astfel încat operatorul nostru să va proceseze comanda si sa va ofere pretul exact. Specialistul va clarifica natura comenzii si locatia dvs. Dupa aceea, costul final al serviciilor de remorcare va fi cunoscut. Preturile sunt negociate in avans si sunt intotdeauna cunoscute. Va va dura foarte putin timp sa completati formularul.

Pentru a obtine pretul corect, va rugam să furnizati datele si numarul de telefon corect. In caz contrar, angajatul nostru nu va putea trece si clarifica detaliile necesare. Multumesc pentru intelegere.

Evacuatore noastre sunt disponibile în întreaga Chișinău și în afara

INTREBARI FRECVENTE

 • Cat costa evacuarea unei masini?

  Oferim serviciile noastre la cel mai mic pret: de la 450 lei pe ora.

 • Ce tipuri de tractari auto sunt disponibile?

  Pentru incarcarea si descarcarea vehiculelor se utilizeaza urmatoarele tipuri de evacuatoare: cu troliu, cu platforma hidraulica si macara, cu platforma dreapta si macara, cu platforma sparta si macara, cu incarcare partiala. Fiecare dintre ele au propriul scop functional, care determina configuratia si caracteristicile tehnice ale acestora.

 • Care este programul dvs. de lucru?

  Angajatii AutoEvacuator lucreaza fara intrerupere - contactati-ne oricand! Serviciul de tractare auto nonstop va sta la dispozitie.

 • Cat dureaza să vină evacuatorul?

  Ati ajuns intr-o situatie neprevazuta si aveti nevoie urgenta de asistenta rutiera? Evacuatorul va ajunge la dvs. in 10-15 minute.

 • Vei putea evacua o masina fara roti?

  Vom face tot posibilul pentru a tracta eficient masina, chiar daca este fara roti.

 • Cum să platiti pentru serviciile de remorcare?

  Puteti plati serviciile de evacuare in orice mod convenabil: prin card de credit, numerar, transfer bancar etc.

Recenziile clientilor

Motorul a început să bata in timp ce conduceam acasa. O cautare rapida a unui camion de remorcare in Cahul a dus la site-ul avtoevacuator.md. In ciuda orei tarzii, tractorul a sosit rapid si a livrat masina la un service dovedit.

Taranet Trofim
image

Am avut nevoie urgentă de un manipulator de tractare care a sunat la serviciul de evacuare si 30 de minute mai tarziu, duminica, masina era deja in curtea mea. Multumesc mult pentru ajutorul tau!

Fedotov Eughen
image

Mi-a placut nivelul de servicii din aceasta companie. Remorca a fost livrată la timp, nu au existat probleme sau sughituri. Mulțumiri speciale șoferului profesionist care a efectuat rapid și eficient lucrările necesare.

Cretu Ion
image

Am reactionat rapid la cererea mea. Am ajuns la locul avariei si mi-am dus masina in curtea casei mele. Serviciu grozav. O voi recomanda prietenilor mei.

Gorscov Veaceslav
image

Datorita companiei, mi-au livrat masina de la Orhei, unde m-am defectat, la Botanica literalmente in cateva ore. Sper ca nu va mai fi nevoie să va contactam, dar daca mai aveti nevoie, va voi contacta din nou.

Ivasenco Serghei
image

EVACUATOR IN MOLDOVA - CONVENIENT, RAPID, PROFITABIL!

Prin serviciul de tractare de la AutoEvacuator, soferii beneficiaza de asistenta calificata pentru rezolvarea problemei transportarii vehiculelor deteriorate. Avem de mult timp o relatie buna cu rezidentii si oaspetii capitalei, prin urmare, daca este necesar, suntem contactati din nou.
Folosind serviciul de comandare a unui evacuator la Cahul, puteti fi absolut siguri ca echipamentul special va ajunge la timp si fara intarziere, in functie de adresa de resedinta sau de locul incidentului. La urma urmei, eficienta este punctul nostru forte. Suntem obisnuiti sa apreciem timpul pretios, asa ca suntem gata sa stabilim un pret fix pentru munca noastra, in ciuda intarzierilor probabile din cauza tuturor ambuteiajelor enervante. Evacuatorul este disponibil nonstop. Lucram zi si noapte, chiar si de sarbatori. Expertii lucreaza cu absolut orice tip vehicule si executa totul la cel mai inalt nivel – altfel nici nu se poate!

 • Puteti apela un evacuator printr-un sunet, prin mesaj in WhatsApp / Viber sau printr-o cerere de pe site. Apoi incepem o cautare activa pentru cel mai apropiat echipament special (nu dureaza mai mult de 2-3 minute).
 • Dupa aceasta, va informam cu privire la momentul inceperii si la costul final al comenzii. In cazul in care sunteti de acord fara echivoc cu conditiile noastre, evacuatorul din Cahul pleaca imediat la locul specificat.
Эвакуатор в Кишиневе
Evacuator nonstop

Compania AvtoEvacuator si-a propus un obiectiv ambitios - asigurarea totala a confortului si sigurantei clientilor nostri care au comandat un evacuator cu macara in Cahul. Si acesta se indeplineste conform planului! De aceea, suntem angajati in a oferi asistenta adecvata tuturor proprietarilor de masini care au probleme si ne contacteaza la timp.

Va garantam livrarea cu grija a masinii accidentate la o statie de deservire sau in orice alt loc, indiferent de starea actuala a vehiculului deteriorat. Lucram non-stop - ceea ce inseamna ca ne puteti apela oricand doriti!

Tractarea autoturismelor este scopul principal al activitatii noastre. In activitatea companiei, se utilizeaza o schema logistica optima, luand in considerare particularitatile circulatiei transportului intr-o anumita regiune. Dezvoltand cele mai bune traiectorii, soferii primesc ajutorul solicitat cat mai repede posibil. Va puteti baza pe noi intr-o situatie dificila - nu va vom dezamagi, indiferent de conditiile meteorologice si de perioada anului.

Datorita faptului ca toate detaliile exacte sunt clarificate in avans, pana la cel mai mic detaliu, orice erori sunt excluse si este asigurata o indeplinire de prima clasa a obligatiilor asumate de AutoEvacuator. Trebuie doar sa achitati pentru transportarea masinii specifice si pentru lucrul efectuat de evacuatorul cu platforma hidraulica si nimic mai mult.

Rezultat garantat

Experienta de lucru imensa, profesionalism ridicat si reputatia unei companii de incredere – acestea toate ne apartin noua! Compania se distinge prin punctualitate maxima, prezenta unui arsenal mare de evacuatoare reparate si prin verificarea amanuntita a abilitatilor soferilor nostri.

Aveti nevoie urgenta de a transporta o masina deteriorata? Contactati-ne pe noi, prin orice mod accessibil!

Descarcati aplicatia mobila

Trimite-ne un mesaj

Lasati o cerere pentru servicii de remorcare in Cahul, iar specialistul nostru va va contacta In cateva minute pentru a clarifica detaliile.

Trimite un mesaj